Boek bestellen

Je kunt 'Het ei van Columbus' nu bestellen door lid te worden van dit platform. Per maand worden een aantal hoofdstukken van het boek gedeeld. De bevindingen van de lezers worden opgenomen in het boek. Na een half jaar krijgt iedereen een gedrukt exemplaar in de vorm van een ei. Als je het boek uit hebt, kun je de front en back cover aan elkaar 'klitten' en ontstaat er een ei-sculptuur.

Tweewekelijks zul je tips en informatie ontvangen over conceptdenken. Daarnaast is er de mogelijkheid om te discussiëren en ideeën uit te wisselen. Je naam en bijdrage worden vermeld in het boek (alleen als je dat zelf ook leuk vindt). Conceptdenken is niet ingewikkeld. Je moet wel de juiste methode hanteren. Ons brein is namelijk gewend om vaste patronen te volgen. Als je het niet provoceert, kom je niet tot een breder inzicht. Geef je daarom op en doe mee!

We vragen een bijdrage van alle lezers, co-auteurs en gebruikers ad €56.75/67$ (voor Nederland), Europa: 62€/83$, buiten Europa: 68€/91$. Dit is inclusief verzendkosten. Betaling kan via het rekeningnummer: NL08 RABO 0304 4769 94 onder vermelding van ‘Het ei van Columbus’.

Bestel hier jouw exemplaar van Het ei van Columbus

Doe mee. We hebben je nodig! :-)

Deelnemende Conceptdenkers

Recente activiteiten

© 2017   Gemaakt door Monique Juffermans.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden